Mike Leigh, Ralph Fiennes, Mark Cousins o Rupert Everett estrenen al BCN Film Fest

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi (BCN FILM FEST) ja té confirmada la Secció Oficial de la seva tercera edició, que tindrà lloc del 22 al 30 d’abril als cinemes Verdi: 18 títols de 10 països diferents, dels quals 13 a competició tindran la seva première mundial o espanyola en el festival. Entre els 18 llargmetratges, hi ha els nous treballs de directors consagrats com Mike Leigh o Mark pels actors Ralph Fiennes o Rupert Everett, així com quatre òperes primes, com les de les directores Agustina Macri o Laura Jou.

Així, tots els films d’aquesta secció s’emmarquen en l’eix cinema-literatura-història (esperit d’un certamen lligat a la diada de Sant Jordi), i per tat són adaptacions d’obres literàries, produccions relacionades amb algun fet històric i pel·lícules biogràfiques sobre personatges rellevants, com ara El bailarín, el tercer treball com a director del reconegut actor britànic, on es narra la fascinant història del ballarí rus Rudolf Nureyev.

Pel que fa a la participació catalana, Agustí Villaronga estrenarà Nacido Rey, una superproducció de 18 milions de dòlars que narra la història real del jove príncep saudita Faisal, que en 1919 va viatgar fins a Londres en missió diplomàtica per reunir-se amb Winston Churchill o Lawrence d’Aràbia. I Dani de la Orden, dins de la categoria Cinema amb Gràcia, farà la première catalana de Litus, una comèdia dramàtica protagonitzada per Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra i Álex García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *