Dia Internacional del Poble Gitano aquest dissabte a Romaní

L’Associació de Joves Gitanos de Gràcia ha organitzat aquest dissabte tot un dia d’activitats a la plaça del Poble Romaní que culminarà amb un concert d’Arrels de Gràcia al vespre però que començarà ben d’hora, a les 11 del matí. El primer tram de la celebració estarà encapçalat per tallers infantils, jocs per a infants i castells inflable.s. Mentrestant s’anirà coent una paella popular, que se servirà cap a dos quarts de tres. La tarda, a dos quarts de sis, arrencarà amb un taller de flamenc amb l’escola de Lucero Cardenas i a les set Peret Reyes farà un taller de rumba. A les vuit començaran els concerts amb Yumitus del Pichón i després del sopar barbacoa arribarà la música d’Arrels de Gràcia.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *