Òmnium reivindica la injustícia del judici amb una botifarrada i un vermut

Òmnium Cultural vol denunciar que des de l’inici del Judici, els drets i llibertats dels acusats estan en entredit i han organitzat diferents actes per reivindicar els seus drets.

A Gràcia, Òmnium organitza un acte previst per més de 400 persones que constarà d’una xerrada, un dinar, un concert i un taller. A Vallcarca, a la plaça de les Obreres, al costat de la Biblioteca Jaume Fuster. La jornada començarà a la 13h amb una xerrada que comptarà amb la presència de Marcel Mauri (vicepresident d’Òmnium Cultural), Iolanda Fresnillo (de l’Observatori DESC, i la Natza Farré (periodista); i la xerrada serà moderada per Laura Aznar (periodista a Sentit Crític). Tot seguit es procedirà a dinar (menú botifarrada o menú vegetarià, ambdós, 10€) i al concert del grup de rumba catalana Ai Ai Ai. Per acabar la jornada, els Castellers de la Vila de Gràcia impartiran un taller amb nocions bàsiques dels castells.

Els actes reivindicatius seguiran diumenge 7 amb un vermut per la justícia al bar Monroig, vora de la plaça de Gal·la Placídia. L’acte estarà format per un debat/xerrada que els assistents podran escoltar/participar tot fent el vermut; l’acte serà de 12h a 14h, diumenge.

Al debat/xerrada hi participaran: Quim Jubert, de l’Associació Atenes Juristes pels Drets Civils; Miquel Casares, de l’equip jurídic d’Òmnium Cultural; iAnaïs Franquesa, d’Iridia.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *