El Tradicionàrius tanca amb 13.500 espectadors repartits en 70 activitats

El festival Tradicionàrius tanca aquesta setmana la 32a edició amb números positius: 13.500 espectadors repartits en un total de 70 activitats, una xifra que representa un increment de públic de 35% respecte l’any 2018. Ha estat un festival marcat pels espectacles multidisciplinars, els aniversaris (com el dels 25 anys del CAT) i per la presentació de grans porjectes dels músics de l’escena d’arrel actual. Els espectadors han gaudit dels més de 60 grups de Catalunya, d’arreu de la península i d’altres indrets d’Europa; i de les 70 activitats musicals i culturals programades: concerts homenatge i d’aniversari, 22 presentacions de discos, Tradicionàrius al Territori, Folk als Mercats, Les Vespres dels dimecres, documentals, nits de ball folk, presentacions de llibre, exposicions, la celebració de Saint Patrick’s o cercaviles i tallers. Una edició que ha comptat amb el suport més de 50 entitats, institucions i associacions. La traca final del festival ha anat a càrrec, aquest dijous 11 d’abril, del mític músic Ross Daly qui, acompanyat de 17 músics de Catalunya i Grècia, ha inaugurat la quarta edició del festival Labyrinth Catalunya de Cardedeu. I divendres 12 la cloenda a Gràcia serà amb La Típica i les Colles de cultura popular.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *