La plaça del Sol arrenca els treballs per encabir l’ascensor del pàrquing

La plaça del Sol encabirà a cavall del període electoral una última reforma a la llista de canvis que es va engegar per pacificar l’espai amb la transformació de les grades amb jardineres, l’eliminació de la passarel·la per sobre de les rampes del pàrquing o sobretot la ubicació de la nova zona de jocs infantils, que ha reduït l’espai d’asseguda silvestre que els visitants ja tornen a practicar amb el bon temps.

La plaça es tornarà a remoure aquests dies i durant quatre mesos amb els treballs per obrir el terra i col·locar un ascensor -i la cabina de vidre-, que connectarà amb l’interior del pàrquing. Hi ha una afectació: l’obra es fa just on hi ha l’escultura del rellotge de sol, obra de Joaquim Camps, a la banda Besòs. “L’ocupació és mínima i els treballs es faran des de dins de l’aparcament”, apunten fonts municipals.

El rellotge de sol s’haurà de reubicar a la zona nord de la plaça, amb la peanya centrada, just davant de les terrasses dels bars, i retallarà una mica més d’espai. A les escales a tocar de l’ascensor s’hi estendran també una trentena de noves jardineres.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *