El Districte preveu uns deu comerços de proximitat nous al Park Güell

El Pla Estratègic del Park Güell ha concretat aquests dies el vessant de recuperació del comerç local de proximitat que ara el Districte ha calculat en una desena d’establiments que es poden generar a través del projecte de baixos de protecció oficial, com ja s’ha fet en àmbit de prova pilot a Ciutat Vella. A diferència del projecte engegat, la visió del Districte a l’hora de reduir el “monocultiu turístic”, segons ha apuntat el portaveu del govern local, Robert Soro, és centrar-se en locals privats que estiguin inactius i els propietaris dels quals vulguin participar en el concurs que s’obrirà. “Trobar locals a la Salut és clau però també és un projecte interessant per a altres barris de l’entorn del Park Güell com el Coll, els Penitents o el Carmel”, diu Soro. La partida pressupostària prevista per recuperar aquests locals inactius és de 2-3 milions d’euros i l’horitzó de treball, que marca el mateix pla estratègic, és l’any 2022. “Es pot ampliar la xarxa de locals en una segona tongada posteriorment”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *