Isabel Coixet torna a rodar a Gràcia amb ‘Foodie Love’

La directora de cinema Isabel Coixet ha tornat a optar pel seu entorn més immediat per arrencar el rodatge de Foodie Love, la nova sèrie per HBO que suposa la seva estrena en televisió, i ha aprofitat la Setmana Santa per enregistrar les primeres escenes en un local de la plaça Rovira. Coixet, que torna a incloure Gràcia deu anys després de gravar el final de Map of the sounds of Tokyo (vegeu número 279), explicarà en aquesta ocasió la història d’una parella amant de la gastronomia que es coneixen a través d’una aplicació de cites.

El rebombori habitual que genera un rodatge es va veure atenuat aquesta vegada per la discreció dels treballs i per les dates escollides: dijous al matí, un cop dies abans els operaris municipals van instal·lar els clàssics avisos de filmació per al desplegament tècnic, l’equip de Coixet es va ubicar en un local de la banda muntanya de la plaça Rovira. En aquest mateix entorn, Fernando Trueba va rodar el 2005 El embrujo de Shangai.

L’equip de Coixet, en aquesta primera fase del rodatge d’una sèrie que en principi constarà de vuit capítols de mitja hora, també va utilitzar dijous altres emplaçaments per acomodar actors i tècnics com Can Musons, on es va fer el càtering de migdia, i hauria llogat, a persiana baixada, un dels tres bars de la plaça, el Flanders.

Foodie love, sota la producció de Miss Wasabi Films, l’empresa de Coixet amb seu a Gràcia, és la tercera ficció original que HBO Europe està impulsant juntament amb altres rodatges com Pàtria, basada en el best-seller de Fernando Aramburu, i 30 monedas d’Àlex de la Iglesia.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *