Vedruna i Lluïsos es veuen les cares en un derbi desigual

A priori, un partit entre el segon classificat, amb clares opcions de classificar-se per disputar la fase final, i l’últim de la lliga, sense opcions matemàtiques de permanència, és un duel desigual, però un derbi sempre és un derbi. Vedruna i Lluïsos s’enfronten aquest diumenge, a partir de 2/4 de 8 del vespre al poliesportiu Josep Maria de Sagarra, en el que serà l’últim derbi gracienc de Copa Catalunya, ja que la temporada vinent no n’hi haurà ni en categoria masculina ni femenina.

Queden tres jornades de competició, el Vedruna s’ha tret el pes de sobre d’aconseguir la primera victòria de la temporada i ara afronta els partits que li resten sense pressió i amb l’objectiu d’acabar la temporada amb el millor regust possible i complicar la vida als seus rivals. Els Lluïsos són el segon classificat, amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el primer, el Lliçà, i amb una victòria més que el Roser i el Bisbal Bàsquet, els seus immediats perseguidors. Tots quatre disputarien la fase final, però el Girona o el Mollet també opten a ocupar aquestes places. A més a més, a l’equip de Carles Rofes li quedaran dos duels directes en les últimes jornades contra el Lliçà a casa i la visita a Girona.

Malgrat les diferències a la classificació, el partit de la primera volta és un clar exemple del que pot passar, en el partit disputat al Josep Comellas, els Lluïsos es van acabar imposant, però el partit es va decidir a la pròrroga. La punteria de Didac de la Torre o Bernat Traveria pels verds, i el talent de Víctor i Oriol Pla pels blaus, amb l’afegit del retorn de Marcos Abrines seran algun dels atractius del partit.

En cas de classificar-se per disputar la fase final que dóna accés a la final a 4 de la categoria, els blaus tenen cinc possibles rivals: Ripollet, Badalonès, Alpicat, Ademar i Santa Coloma, en funció de la classificació final. El Vedruna acomiadarà la temporada visitant el Mollet, i finalment a casa contra el Mataró.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *