Forcen de nou el tancat a l’ermita de la Salut

El solar de l’ermita de la Salut, que des del passat mes de maig ja gaudeix de llicència d’obres perquè Building Center -filial de Caixabank- executi el projecte aprovat de construcció d’un bloc amb vuit plantes per Travessera i cinc per Mare de Déu de la Salut, torna a registrar incidències alienes al projecte amb un nou forçament de la porta d’accés que s’hi va instal·lar a principis de març. Ja en aquell moment la nova planxa i porta d’accés pretenia dissuadir els assentaments que s’hi havien registrat i que van degenerar en destrosses al solar.

Aquest dissabte passat els veïns van advertir aquest nou intent amb èxit de forçar l’entrada al solar i van poder fotografiar el grau d’intervenció del nou assentament, amb l’observació de butaques, maletes, carretons i fins i tot una cadena de música. La denúncia va mobilitzar la Guàrdia Urbana i els equips tècnics del Districte, però a hores d’ara l’estat de l’accés al solar és similar al dels últims dies i la porta és oberta. Els veïns, per la seva banda, han intentat posar-se en contacte sense èxit amb els propietaris dels terrenys.

L’ermita de la Salut, a la banda muntanya del carrer Escorial amb Travessera de Dalt, és l’únic que queda de l’històric casalot de Can Morera, que es va enderrocar el 2011 per donar pas a una promoció immobiliària que ha canviat d’amos en una ocasió i que no acaba d’arrencar.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *