Gràcia lidera els Tallers Oberts amb 29 espais

Des que l’any 2017 l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD s’encarregués de la direcció i organització dels Tallers Oberts, la proposta ha agafat més dimensió de ciutat i s’han incrementat les activitats entorn una iniciativa que pretén acostar l’obra i els espais dels artistes plàstics i artesans professionals de la ciuat. Tot i els canvis que la proposta va incorporar ara fa dos anys (vegeu l’Independent núm. 685), Gràcia segueix líder pel que fa als número d’espais amb un total de 29; només SAnts (22) i Sant Martí (21), li segueixen de prop.

Així, durant aquest cap de setmana del 3 al 5 de maig, els interessats podran acostar-se als tallers i espais de creació per conèixer l’obra i el treball dels creadors de la ciutat, a més de gaudir d’un total de 60 activitats programades entre les quals mostres pràctiques, tallers, visites guiades o workshops. La web tallersobertsbarcelona.cat, que ja es va crear amb el relleu de direcció com a eina de consulta permanent, conté tot el programa d’activitats, així com el directori d’artistes i tallers.

Entre les propostes, destaca la del col·lectiu Pauta, amb taller a l’avinguda Pompeu Fabra 13, on han desenvolupat un projecte sobre la “Identitat Humana” amb collage, gravat i pintura. I dissabte 4 de sis a vuit de la tarda faran una activitat creativa on els participants podran construir la seva identitat a partir d’una paraula relacionada amb el projecte. “Esperem que, com sempre sigui una mostra d’art participativa per a la gent de la ciutat”, assegura l’artista gracienca i membre de Pauta, Conxa Isern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *