La Festa Major de Primavera retalla dies

La Festa Major de Primavera, que impulsen els moviments socials des de 2017 a plaça de la Vila en record dels orígens de la festa que se celebrava al maig, se celebrarà enguany els dies 17 i 18 de maig deixant l’espai lliure el diumenge perquè els Castellers de la Vila convoquin sense entrebancs la seva diada d’aniversari i coordinant-se també amb la colla de diables de la Vella perquè dissabte 18 facin la seva diada. La primera novetat d’aquesta Festa Major, que l’assemblea d’entitats organitzadora la reivindica com a “petita i veïnal”, és la reducció de dies en comparació amb els tres dies que va durar la primera edició i els quatre que va durar l’any passat.

El guarnit, de colors lila i groc prou eloqüents, es traduïrà com sempre en un manifest que argumentarà reivindicacions “contra la gentrificació i el reapropiament de l’espai públic”, segons han apuntat fonts de l’assemblea Festa Major de Primavera. Entre les activitats destacades, que es detallaran en els propers dies, hi haurà una xerrada a favor d’un centre de dia al nucli històric, concerts d’havaneres i de rumba a càrrec de grups locals i la popular cursa de carros que només es va celebrar en la primera edició. L’Assemblea Festa Major de Primavera seguirà fidel a la seva tradició de no demanar permís al Districte per programar les seves activitats, just a la plaça on hi ha la seu municipal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *