El Primavera Sound, a la Fontana per primer cop

El Primavera Sound torna a programar un any més tres sessions dobles de concerts en diversos centres cívics de la ciutat, amb l’objectiu d’apropar la música en directe a nous espais. Aquesta iniciativa, Primavera als Barris, que ha arrecant dijous 2 de maig al Centre Cultural Albareda amb Her Little Donkey i el rock la banda jove Overload, inclou per primer cop la Vila. Serà dijous 23 de maig a l’Espai Jove la Fontana amb un concert en solitari de Manu Ferrón (cantant de Grupo de Expertos Solynieve) i l’electrònica de Bofirax. Abans d’aquesta tercera i darrera actuació, dijous 9 de maig l’Espai Jove Boca Nord acollirà el garage d’Aloha Bennets i el punk rock de La Femme Brutal. Tots els concerts són d’entrada gratuïta per a totes les edats.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *