El pavelló Josep Comellas tindrà gestió directa municipal des de l’1 de gener de 2020

La manca d’instal·lacions esportives és un dels reclams principals dels clubs i associacions de Gràcia. Mentre s’estudia la possibilitat de construir un nou equipament sobre l’Escola de les Aigües, que fa deu anys que es va prometre, o un altre ubicat a Vallcarca, la Vila o Camp d’En Grassot, i es busca ampliar la possibilitat d’utilitzar els patis de les escoles fora de l’horari lectiu, el Districte ha apostat perquè el pavelló Josep Comellas tingui una gestió directa municipal a partir de l’1 de gener de 2020 i la constitució d’un Consell Rector per a aquest equipament.

L’actual gestor d’aquest equipament és la Fundació Marcet, i els principals usuaris el Club Bàsquet Pedagogium i els Lluïsos de Gràcia, a més de les escoles Vila de Gràcia i Josep Maria Jujol. La principal queixa dels usuaris és la desatenció per part del gestor, i posen d’exemple quan es va trencar una de les cistelles i el gestor va trigar més d’un mes a arreglar-la.

Perquè casos com aquest no es tornin a repetir, el Districte he decidit crear un consell rector per aquest equipament, que té com a objectius: l’elaboració i l’aprovació de les línies d’actuació del centre esportiu; el seguiment de la programació i del funcionament del centre; la formulació de propostes i noves iniciatives; l’avaluació dels projectes en curs; la promoció de la participació ciutadana; o l’impuls de la vida associativa, social, cultural i lúdica del territori. Aquest consell té un caràcter consultiu i de participació, és a dir, que les resolucions que en surtin tindran un rang de recomanació per als òrgans de govern municipal del Districte, que haurà de donar una resposta fonamentada a totes les recomanacions proposades.

El formen un total de vuit persones, el regidor, el conseller d’Esports, un conseller de cada grup polític, tres representants dels usuaris de la instal·lació, un tècnic de Serveis de Persones i al Territori i un representant de l’empresa gestora. El consell es reunirà mínim un cop l’any, i cada quatre es renovaran les entitats usuàries de l’equipament.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *