Sok ki sok?

per Clara Darder

Des de fa vint anys que porto grups de joves amb diferents entitats a Barcelona i l’àrea metropolitana. Però des de fa tres que estem amb un grup estable de joves a l’Institut Gestalt de Verdi. L’anomenem Sok ki sok?, doncs és un grup d’autoconeixement personal on els joves coneixem les nostres emocions i les tractem per no ser uns desconeguts del nostre interior. Un espai on els dimecres a la tarda s’omple de confessions i bon rotllo per entendre’ns una mica més i saber com podem anar per la vida amb més tranquil·litat emocional. També dintre de l’any acadèmic que fem, marxem un cap de setmana fora per gaudir de la convivència entre iguals. Aquest any hem contactat amb un grup estable, també, de joves Ferreries (Menorca). S’anomenen Associació En Recerca i també tenen el seu espai on investigar emocionalment les seves vides. I hem marxat a conèixer-los a la seva Illa. Ha estat un gran èxit, què lluny que estem i alhora units per la manera d’autotreballar-nos.

Hem fet activitats de coneixença entre ambdós grups; Constel·lacions familiars; Cos i moviment; Eneagrama i autoconeixement; Taller de sexualitat; excursions diverses a la platja i la muntanya, i en els àpats hem aprés a fer cuina vegana. Hem pernoctat en una cova amb condicions mínimes, aprenent que és la cooperació i la solidaritat entre iguals. Des de @sokkisok i @enrecerca hem unit llaços i sentiments i hem forjat l’inici d’una gran amistat. Esperem que sigui suficient fructífera per repetir cada any a Ferreries i a Gràcia. Ja sabeu. si sou joves i teniu ganes de saber qui sou i anar en recerca de les vostres emocions sereu benvinguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *