I Trobada d’escoles feministes

per Conxa Garcia

El 25 de maig, a l’escola Turó del Cargol de La Salut, es farà la 1ª Trobada escoles feministes, proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre, des de i per a l’escola pública, a partir d’una perspectiva feminista. Així es dóna continuïtat a la III Jornada per a l’Educació Pública a Gràcia. Escoles feministes? organitzada per l’ Assemblea Groga de Gràcia el 2018. Objectius d’aquesta Trobada: començar a construir un espai de treball i organització integrat per mestres, famílies, col·lectius, grups de treball, comissions de gènere… inquietes per una educació feminista i amb perspectiva de gènere per tal de compartir idees, experiències, inquietuds, aprenentatges, pràctiques. Un espai comunitari, autoorganitzat i horitzontal, independent d’institucions i entitats privades; començar a construir un model educatiu feminista que funcioni com a marc polític de referència, que generi la transformació social i l’emancipació a través de l’educació. Construir un món que lluiti contra el patriarcat, el masclisme, l’LGTBIfòbia, el capitalisme, el racisme i que treballi a favor de la diversitat i el respecte. Informeu-vos a www.escolesfeministes.org/trobada/

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *