La gimnàstica de La Salle Gràcia aconsegueix l’ascens a la Primera Divisió

La tercera fase de la Lliga Iberdrola de gimnàstica va donar una alegria a La Salle Gràcia, que va participar amb dos equips. L’equip A, format per l’Ona Duart, la Clàudia Buxeda, la Mar Olivé, la Carlota Martí, la Clàudia Ayora, la Nora Garcia, la Lucía Gómez, la Marina Esteve i la Queralt Cerro ha estat competint a la Segona Divisió i va aconseguir proclamar-se campió absolut amb 45 punts i d’aquesta manera aconseguir l’ascens directe a la Primera Divisió de cara a la pròxima temporada. Les gimnastes més destacades del grup van ser l’Ona Duart (1a classificada), la Carlota Martí (2a), la Lucia Gomez (3a) i la Clàudia Ayora (4a).

L’altre equip de La Salle Gràcia, el conjunt B, que el formen l’Andrea Matillas, la Maria Alcover, la Queralt Olivé, l’Alison Ramos, la Laia Montolio, la Paula Martínez, la Frida Rodríguez-Cabo i la Jana Fernandez, ha competit també a la Segona Divisió, un equip molt jove que ha acabat finalment en setena posició i haurà de disputar la Fase Final per poder assegurar la continuïtat de l’equip dins la categoria. En l’equip B, l’actuació individual més destacada va ser la de Maria Alcover, que va quedar finalment en tercera posició i va fer una gran competició en els quatre aparells.

Des del club es mostren molt satisfets amb els resultats aconseguits en la competició es va disputar al Pavelló El Cabanyal (València).

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *