L’escola d’adults Rius i Taulet imagina un futur dictatorial que es pot canviar

Ens trobem a la Barcelona del 3019. Som a punt de colonitzar Mart. Ens trobem en una dictadura. Tot està controlar per l’estat. L’ésser humà viu sol, no es comunica amb els altres. Tot està mecanitzat. La reproducció permesa és la clonada en funció de les necessitats de l’estat. Els sentiments i les emocions han desaparegut”. Així arrenca en un vídeo la crida de sis persones amb la cara tapada davant d’un logo amb un puny alçat que, des de l’any 3019, llancen una crida als habitants del 2019. Fins i tot tenen diari propi, El Clandestí, que aquesta setmana obre amb l’aparició d’un nou virus a Barcelona.

L’original projecte, impulsat pel Centre de Formació d’Adults Rius i Taulet, amb seu a l’Escola Oficial d’Idiomes de l’avinguda Riera de Cassoles, ha arrencat els treballs de debat aquesta setmana constituint una sèrie de grups de treball que hauran de debatre “què està passant al 2019 per haver arribat a un futur tan catastròfic”, segons explica la cap d’estudis Dolors Torner. La fase de resolució inclou la creació de partits amb programes electorals per fer propostes de canvi en els àmbits científic, social i comunicatiu. Fins i tot aquests partits hauran de crear una cançó de campanya, cartells electorals i el logo del partit. El projecte acabarà amb una sessió de presentació de tots els programes electorals i entre tots es triarà el millor partit.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *