Conal Fowkes, pianista de Woody Allen, cap de cartell del Portbou Hot Jazz Festival 2019 que es presenta a Gràcia

L’Associació Portbou Hot Jazz Festival arriba a la seva segona edició el proper 3 d’agost i ho fa amb un cartell de luxe. El gran nom de la nit serà el de Conal Fowkes, pianista de la banda de New Orleans de Woody Allen i guanyador d’un Grammy per la banda sonora de ‘Midnight in Paris’.

Fowkes farà un concert en solitari (21.30h) i se sumarà més tard a la Portbou New Orleans Reunion (00.30h), formació creada exclusivament per al festival que recrearà la formació de Woody Allen amb els músics Chino Swingslide (guitarra i veu), Juli Aymi (clarinet), Pol Prat (saxo), Rod Deville (contrabaix) i Jake Klamburg (bateria).

Un altre dels grans moments de la nit serà l’actuació de Wax & Boogie (22.30h), trio format per la cantant Ster Wax, el pianista David Giorcelli i el bateria Reginald Villardell presentarà el seu nou disc ‘Seven Years’, al bell mig d’una gira que tindrà parada a la mítica Le Caveau de la Huchette de París. Obrirá la nit el bluesman Chino Swingslide (20.30h), d’origen argentí i veí de Barcelona i referent del gènere al continent europeu.

La segona edició del Portbou Hot Jazz Festival es presentarà el 16 de maig, a partir de les 6 de la tarda, al Bar Bodega Quimet (carrer Vic, 23).

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *