Colau: “Gràcia està amenaçada per l’especulació i la contaminació”

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha engegat aquest dimecres el cicle d’entrevistes organitzats pel G6 als candidats del 26-M adverint que Gràcia és “un espai de vida que està amenaçat per l’especulació i la contaminació”. Per revertir aquesta situació, Colau ha subratllat mesures de BCN En Comú com destinar el 50% de les promocions d’habitatge privat a preu assequible o pacificar els entorns escolars. També l’alcaldessa ha parlat dels canvis en el nomenclàtor: “veníem d’una sobrerepresentació monàrquica”. D’altra banda, la dona del 36 Maria Salvo, veïna de Travessera de Dalt, que tanca la llista de Colau, inaugura dissabte el nou local de la formació a Sant Lluís 7 que porta el seu nom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *