A qui votaràs?

per Conxa Garcia

Aquesta és la pregunta que ens fan ara que s’apropen les eleccions municipals. Però la pregunta correcta no és a qui votarem sinó què votarem. Creiem que s’ha de votar qui vol lluitar contra el canvi climàtic, millorar el medi ambient: la defensa dels ecosistemes, la defensa d’un bons mitjans de transport públic i una forta reducció dels cotxes a la ciutat, la transició energètica, la cura de l’aigua i la natura i tot això per ahir que anem amb retard! Qui reverteixi les retallades i aposti per una educació pública de qualitat, coeducativa, de proximitat, suficient i amb mitjans, tot millorant els entorns escolars i qui aposti per una sanitat pública de qualitat, amb els mitjans necessaris. Qui creï més habitatge de lloguer social i acabi amb els desnonaments. Amb una mirada feminista transversal que faci fora la violència contre les dones i les persones LGTBIQ. Ha de quedar molt clar que volem que la ciutat i els nostres barris siguin per a les persones i el seu futur i el del planeta, que són indestriables. Qui es comprometi a aquestes coses rebrà el meu vot. Lògicament, s’haurà de controlar després que ho facin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *