Un mal final (3-0)

Derrota clara de l’Europa en l’últim partit de lliga davant d’un Castelldefels més eficaç. El partit ha tingut un inici elèctric, amb ocasions clares dels locals, i respostes de Soto i Martínez que no han aconseguit batre el porter del Castelldefels. El porter escapulat, Joan Compte, també ha estat protagonista en el seu partit de comiat i ha tingut dues intervencions de mèrit a la primera meitat evitant que els locals s’avancessin al marcador en els primers 20 minuts, però no ha pogut aturar el gol de Jordi Cano que s’ha convertit en l’1 a 0. Abans del descans, l’Europa hauria pogut empatar, però una clara centrada de Soto no ha trobat rematador.

A la segona meitat, el partit ha baixat d’intensitat, i abans de l’hora de joc, el Castelldefels ha perdonat el segon gol. L’ocasió més clara de l’Europa ha estat una centrada de Martínez que Oumar ha estat a punt de rematar, i un cop de cap de Cano que ha sortit alt. Al tram final del partit, els locals han sentenciat, primer Èric Gonzalez al minut 80, i el mateix protagonista tres minuts més tard després de transformar un penal ha sentenciat el partit.

L’Europa ha acabat la temporada en sisena posició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *