Cada 4 anys

per Josep A. Torralba

Sempre succeeix que cada quatre anys, tot allò què és impossible passa a ser possible i, durant els quatre anys, la majoria de coses que eren possibles s’han tornat a convertir en impossibles fins que arriba el quart any, que torna a començar la roda.

Aquesta seria en resum, la manera de fer política en l’actualitat. El més curiós, és que a la gran majoria els interessa saber la teva opinió i busquen la manera de quedar i escoltar-te. Em sembla genial, però també passa a ser estrany que quan tu els hi demanes que vinguin per exposar els seus programes, costi Déu i ajuda que tinguin un forat a la seva agenda. Entenem que les entitats no sempre hem d’esperar que siguem tractades amb prioritat respecte altres actors, però sí que esperem un retorn a tan interès i demanda de pensaments i opinions. No és el cas de tothom, sinó que, per sort, sempre hi ha l’excepció que ens sorprèn gratament, en aquest cas quatre de vuit, i això que no exigim que hagi de venir el cap de llista No llançarem la tovallola, sabem que d’aquí quatre anys tornarem a tenir la oportunitat de poder interactuar amb tots els candidats o els seus partits, i espero que tornem a oferir els nostres espais perquè ens puguin explicar i desenvolupar els seus projectes. També tinc clar, que recordaré sense cap mena de recança, qui ha respòs i qui no ho ha fet i això servirà per decidir a qui i de quina manera respondre en un futur. Sona dur i potser a sobradot, però realment et fan pensar que és molt senzill fer així política.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *