L’Europa homenatja la plantilla de l’ascens a Segona B

Vint-i-cinc anys enrere els aficionats de l’Europa vivien l’únic ascens fins ara a la Segona Divisió B. Concretament va ser un 12 de juny de l’any 1994 després d’arrencar un empat a zero a El Pinós, contra l’equip local, i acabar la promoció d’ascens, que aleshores es jugava en format lligueta, amb nou punts, dos més que els valencians i amb quatre van quedar el Montuiri i el Roldán.

Per rememorar aquell ascens històric, el club ha preparat una sèrie d’homenatges començant per aquest diumenge, quan es disputarà un partit de veterans entre escapulats i un conjunt de l’Espanyol. El partit, una iniciativa del Grup d’Història Ramon Vergés, es disputarà al Nou Sardenya a les 11 del matí i serà de franc per a tots els assistents.

Els homenatges seguiran a l’onzena edició de la Diada del Soci, que se celebra el proper 5 de juny al vespre a l’Hotel 1882. El club celebra el dia del seu aniversari aquest acte tradicional que servei per entregar les insígnies a la fidelitat dels 25, 50 i 75 anys ininterromputs de carnet de soci. En aquesta diada es farà un reconeixement a la plantilla de l’ascens en forma d’audiovisual. Els tiquets de la diada ja es poden comprar a les oficines del club a un preu de 25 euros per als socis i 30 per a no socis.

Soto, primera baixa de l’Europa 19/20
L’extrem, Àlex Soto, ha anunciat a través de les xarxes socials que la temporada vinent no formarà part de la primera plantilla escapulada. La notícia ha agafat per sorpresa a molts aficionats pel fet que Soto és un jugador de la casa, que ha debutat aquesta temporada amb el primer equip, ha irromput amb força i s’ha convertit en un dels únics tres jugadors de la història en marcar en sis partits consecutius.

Els motius de la marxa són que el jove extrem, estudiant d’enginyeria industrial, ha decidit marxar a estudiar a l’estranger, a Viena.

L’Europa eSports s’instal·la a mitja taula a la 4a Divisió

Quan la temporada ha arribat a l’equador, l’equip virtual escapulat està superant l’any del debut a la nova categoria amb nota. L’equip liderat per Beltry ocupa la setena plaça, amb 19 punts, lluny de la zona de descens i ha aconseguit victòries de prestigi com el 2 a 0 contre el Granada de fa només uns dies.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *