Nits Babel, la festa dels nous sons del món

És una festa mensual per celebrar i gaudir de les músiques del món. Tres bandes d’arreu i una jam final amb tots els músics. Això és Babel Nights Barcelona i el CAT acull dissabte a partir de les 20 h la cinquena edició. Els protagonistes: Dinatatak, Faela i Oi Dipnoi.

La idea #BabelNights va néixer del Babel Sound Fesztivál a Hongria, un dels festivals de referència on se celebren els nous sons del món durant una setmana en l’ídilic entorn del llac Balaton. L’objectiu dels seus impulsors és oferir un punt de trobada per conèixer noves músiques, enfatitzant les arrels musicals, la música ancestral i la dansa. I és clar, el Tradicionàrius no s’ha volgut quedar al marge. Així que ha acullit cada una de les edicions; dissabte serà la cinquena i el primer en pujar l’escenari serà Dinatatak, amb el seu espectacle impregnat de dansa a través del claqué i el swing i el seu caràcter internacional, barreja dels diferents orígens dels seus integrants. El segon: Falea, “barreja despietada de jazz, rock i tots els gèneres llatins”. La banda es va formar el 2007 a Malmö. Des de llavors han llançat 4 discos i 1 EP. Han tocat prop de 1000 concerts en festivals i clubs a tot Europa ia Amèrica del Sud.

I per últim, Oi Dipnoi, “fusió encantadora i lleugera amb elements del jazz i folk arcaic progressiu”, com defineixen els organitzadors de l’esdeveniment al trio format el 2013.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *