Còmics als aparadors del comerç del Coll per Festa Major

Amb una cercavila de gegants arrencarà el proper dissabte 1 de juny la Festa Major del Coll, enguany amb la complicitat dels comerços, que guarniran amb portades de còmics els aparadors en homenatge a la Bruguera. Als típics balls amb orquestra, correfocs, sopars populars i activitats infantils, el cartell destaca la música reggae amb el festival Fem-ho fàcil diumenge 9 al parc de la Creueta o el Coll Reggae Kids dissabte 15 al Mirador de Joan Sales, previ a la XVI Festa Reggae del Coll a partir de les 21 h. El concert de Barraques inlcou SoFregit i Indee Styla (divendres 7), i Root Diamoons i Lágrimas de Sangre (dissabte 8). El grup d’havaneres Montjuïc i la Malèfica clouran la festa la nit de diumenge 16.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *