Els Lluïsos disputen la final a quatre després d’una remontada èpica

Els Lluïsos de Gràcia han accedit a disputar la final a quatre per la porta gran, després d’aixecar un marcador en contra de sis punts del partit d’anada (51-57) i fent-ho a la difícil pista del Ripollet, on aquesta temporada només hi havien guanyat 2 equips. Els blaus van ser el tercer equip a la temporada en aconseguir-ho, en un partit taquicàrdic que va tenir bons i mals moments per part dels dos equips.

Un bon inici gracienc, amb un primer quart on van anotar 26 punts, inclosos quatre triples i que va permetre al conjunt de Rofes agafar una renda de vuit punts i capgirar l’eliminatòria momentàniament, però els segons deu minuts van ser de domini local, i un parcial de 29 a 12 deixava el marcador 43-38 i posant la remuntada encara més difícil. Difícil, però no impossible, perquè el tercer quart dels blaus va ser per emmarcar, parcial d’11 a 26, amb un Oriol Pla imparable, que va deixar l’eliminatòria totalment oberta a deu minuts pel final (54-64). En l’últim minut de partit, el Ripollet va encadenar dos triples que van fer perillar el pas a la final a quatre pels blaus, però no es van deixar sorprendre i finalment els Lluïsos seran entre els quatre millors de Copa Catalunya i amb l’objectiu d’aconseguir el bitllet per tornar a jugar la Lliga EBA.

La final a quatre es disputa aquest cap de setmana al pavelló Jaume Vilamajor de Segur de Calafell, i els Lluïsos jugaran la primera semifinal que es jugarà a les 16:05 hores contra el Maristes Ademar de Badalona, un partit que es podrà seguir per La Xarxa. Els badalonins han estat la gran sorpresa de l’eliminatòria de vuitens, després d’eliminar contra pronòstic el Lliçà d’Amunt, sobretot gràcies als bons partits d’Oriol Franch o Marc Hermoso. L’altra semifinal la disputaran el CB Roser i el Badalonès. Els dos vencedors de l’eliminatòria de semifinals jugaran la final i ja tindran el bitllet de l’ascens a la butxaca, mentre que els dos perdedors es jugaran la tercera plaça, i hauran d’esperar per confirmar l’ascens de categoria.

El sènior B no va poder portar tantes bones notícies i va caure en el primer partit de la promoció de permanència de forma contundent a Manresa per 67 a 36. L’equip que entrena Jonathan Vicente haurà de guanyar aquesta setmana a casa per optar a disputar el tercer partit i capgirar l’eliminatòria.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *