La festa alternativa del Nord, a Dones del 36?

La festa alternativa que el Casal Popular Tres Lliris organitza des de fa tres anys a la plaça del Nord es comença a moure d’emplaçament després de les periòdiques queixes dels veïns, que finalment s’han organitzat en associació i comissió de festes de Festa Major i que enguany guarniran l’espai. Conscients de l’atzucac al qual han arribat un cop la Fundació Festa Major va aprovar la setmana passada Plaça del Nord com a nou espai de festa, l’assemblea ha proposat la plaça de les Dones del 36 al Districte com a solució de continuïtat al marge de la programació oficial.

Aquest és el primer moviment del Casal Popular Tres Lliris, que durant l’any manté l’activitat a l’excomissaria de Torrent de l’Olla amb Nil Fabra, un cop el Districte ha garantit que la festa alternativa tindrà es espai alternatiu. “S’ha de tancar quin”, han apuntat fonts de l’assemblea, que no amaguen la inquietud que comporta la certa paràlisi del Districte en aquest període de transitorietat entre mandats però quan ja falten només dos mesos i mig per a la Festa Major.

Per la seva banda, la comissió de festes de Plaça del Nord ja ha muntat una paella i una fideuà per recollir fons per al guarnit. En l’altre front obert per la concentració de botellot en cap de setmana, l’entitat ha portat el cas a la Síndica de Greuges de Barcelona.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *