El Parc de la Creueta amplia les activitats per atenuar l’efecte d’un nou estiu d’obres sense piscina

El Parc de la Creueta del Coll accelerarà aquest estiu la reestilització iniciada amb el canvi i ampliació de l’enllumenat que es va fer aquesta primavera amb noves obres de manteniment i actuacions sobre l’espai verd, però sobretot amb una programació d’activitats infantils i concerts de petit format que ajudaran a fer més suportable el tancament per segon any consecutiu de la piscina.

Ja el passat febrer el Districte va explicar detalladament la complexitat d’una obra, la de la piscina, que s’allargarà fins al 2020 i que obligarà a picar tot el vas, impermeabilitzar tota la base i dotar el dipòsit d’una nova pell que converteixi l’espai més en una piscina que en un llac, com fins ara. Un cop adjudicada l’obra, aquest juny es faran els treballs més sorollosos i al juliol es farà la nova canalització i la col·locació dels nous materials.

Precisament serà al juliol quan arrencarà una programació d’activitats infantils, tallers i concerts de blues i jazz (vegeu quadre) “per compensar les molèsties i fomentar que la gent segueixi venint a la Creueta”, segons fonts municipals. El 19 de juliol també se celebrarà l’habitual programació de Música als Parcs. El pla de dinamització, en el qual hi ha intervingut l’associació de comerciants Coll Amunt, també ha programat una fira de comerç al parc prevista pel 15 de setembre.

En l’àmbit d’altres obres, al marge de la reparació de la piscina i respectant els timings de la Festa Major del Coll, en ple desplegament (dissabte hi ha concert gros al parc amb els Lágrimas de Sangre), s’ha començat a fer millores a la pèrgola i el paquet global inclou repavimentar espais amb llambordes, arranjar grades i murs, corregir camins del perímetre interior, substituir la barana de la carena de la pedrera i canviar bancs o taules de picnic. Sobre l’espai verd es plantaran nous arbres i s’instal·laran noves caixes-niu o els anomenats hotels d’insectes.

Els actes a la Creueta

5 de juliol
19.00h Taller d’aquarel·la i taller de mandales

21.00h Concert amb Gosto BCN

12 de juliol
19.00h Taller d’atrapasomnis i taller d’animals reciclats

21.00h Concert amb Trio Blue

19 de juliol
19.00h Taller de ventalls d’estiu i taller de xapes

21.00h Concert Música als Parcs amb Tro (jazz)

26 de juliol
19.00h Racó de jocs
21.00 h Concert amb The Jas’s Band

15 de setembre
10.00h Fira de Comerç al parc

1 thought on “El Parc de la Creueta amplia les activitats per atenuar l’efecte d’un nou estiu d’obres sense piscina

  1. Es una vergonya que aquest any tampoc poguem gaudio del parc de la Creueta,era un lloc maravellos I relaxant podies gaudir de l’aigua I veure tot el voltant de la Pedrera,jo no he faltat cap any I ja tinc 55 anys primer anava quant els nens eran petits, I despres he seguir anant, perque el meu cap m’ho semana,estic molt trista un altre any que no ser a quina piscina podrer anar que tingui tot el que la Creueta yenia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *