Pol Esteve, nou tècnic del Vedruna Gràcia

Després d’una temporada amb complicacions i on els resultats no han acompanyat, el Vedruna Gràcia vol passar pàgina, pensar en l’any vinent, i ha començat el projecte amb una nova cara a la banqueta, la de Pol Esteve. El tècnic, nascut a Gràcia, format com a jugador i en els seus inicis com a entrenador al Safa Claror, ha tingut experiències a alt nivell com a entrenador ajudant de la Lliga EBA amb el Martorell i amb el Cornellà on també ha dirigit els seus segons equips.

“Amb el club ens vam entendre molt bé, i molt ràpid. Afronto el repte amb la màxima il·lusió i ambició”, explica el tècnic, que aquesta setmana ha començat els entrenaments. Encara queda algun retoc per tancar la plantilla, però la gent de la casa seguirà sent una part important del projecte, es compta amb un parell de retorns al club de jugadors talentosos i alguna nova incorporació que aportarà talent i anotació.

El Safa Claror i el CB Coll canvien els entrenadors. Als principals equips taronges també tindran cares noves. El coordinador, César Sanmartín, ha decidit prescindir de Bernat Devant com a entrenador del sènior masculí, i el seu lloc l’ocuparà Ramon Grau. Al sènior femení, Dani Perdiguero ha decidit prendre un altre camí després d’una gran temporada, però encara no se sap el seu relleu. Al CB Coll Joan Padró farà el salt del sots25 al sènior masculí que competeix a Tercera Catalana, tal com va anunciar l’InfoGràcia Esports.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *