Mobilitat rectifica i permet de nou la descàrrega a Travessera de Dalt

La Travessera de Dalt torna a tenir un carril bus multiús que alhora permet de dia la càrrega i descàrrega durant 30 minuts i de tarda-nit l’estacionament veïnal, després de la polèmica que va suscitar ara fa quinze dies la modificació del senyal electrònic que va anul·lar aquesta activitat de distribució comercial -en una zona amb molt poques places específiques. El canvi de senyal va anar seguit de sancions per part de la Guàrdia Urbana, però la comissaria de Gràcia va vincular dilluns aquestes actuacions administratives amb el compliment estricte del senyal, i no amb un afany recaptatori per part del cos. “S’hauria de permetre en un horari marcat”, apuntaven fonts policials de responsabilitat local a l’Independent.

Gairebé dit i fet, tot i els dubtes expressats des de l’Ajuntament a consultes d’aquest setmanari sobre el posicionament policial, Mobilitat va executar dimecres el canvi del senyal electrònic especificant el retorn a la situació d’autorització que es mantenia fins ara, amb la concreció de la permissivitat per a la càrrega i descàrrega com a excepció de la prohibició d’estacionament de dilluns a dissabte des de les deu del matí fins a les tres de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *