La Salle Gràcia celebra aquest cap de setmana la Festa d’Estiu

Arriba el final de curs, i La Salle Gràcia ho celebra amb una gran Festa d’Estiu que durarà tot el cap de setmana i on l’esport serà una part protagonista, juntament amb la música, la gastronomia, el ball o l’aigua.

La diada de l’esport estarà concentrada durant el matí de diumenge. La gimnàstica artística, el bàsquet, el futbol sala, el patinatge i el judo, els esports que es fan a l’escola, faran una demostració de la feina i l’evolució que han fet tots els esportistes al llarg de l’any, i en alguns casos com el futbol sala i el bàsquet, els nens i nenes disputaran un partit d’exhibició contra un altre equip convidat. El cap de setmana també tindrà una altra pinzellada d’esport el matí de dissabte amb un campionat d’escacs a la plaça del Nord, una activitat organitzada per l’escola d’escacs Miguel Iliescas, que començarà a les 10 del matí i acabarà a les 2 del migdia.

També dissabte al matí, al voltant de les 12, l’AMPA de La Salle Gràcia ha preparat diversos jocs i tallers per a tota la família, a l’hora de dinar, hi ha prevista una paella gegant per a tots aquells qui s’hagin inscrit prèviament (10 euros la ració i 7,50 la mitja), i també es farà una rifa d’una bicicleta i un concurs de pastissos.

A la tarda, a partir de les quatre, es multiplicaran les activitats: una festa d’espuma, la venda de núvols de sucre i uns inflables, per tal de satisfer a tots els assistents. A partir de les sis, serà el torn del concert infantil, a càrrec del grup Grimpallunes, i a les vuit del vespre, serà el grup Groovin’Time qui agafarà el relleu sobre l’escenari, i que servirà per col·laborar amb la Fundació PRIDE, que treballa per garantir el dret a l’educació en països empobrits. L’activitat de dissabte acabarà amb un karaoke a partir de 2/4 de 10 de la nit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *