Més cellers i suport local a la segona fira de Vins a la Vila

Vins a Vila, la mostra de cellers impulsada per Verdi del Mig i la distribuïdora HumanVins, torna per segon any consecutiu al carrer Verdi per apropar la cultura del vi als visitants, i ho fa amb més viticultors i amb la complicitat de comerços i entitats locals. Seguint el format de l’any passat, a la mostra es podran degustar vins de més d’una trentena de vinyerons, prèvia compra de tiquets. “Ens agrada dir que és una mostra de quilòmetre zero”, explica Victòria Ibáñez, una de les organitzadores, “i que té un component social”: la festa suma la col·laboració de Verema Solidària, que tindrà l’oportunitat de donar a conèixer el projecte durant tota la jornada, que enguany s’ha concentrat a partir de les dotze del migdia i que s’allargarà fins a les deu.

Molts dels cellers són repetidors, i entre els nous destaca Mitchell Wines, un projecte australià que enceta la intenció dels organitzadors de comptar amb presència internacional en properes convocatòries. “L’objectiu és mantenir el mateix esperit i consolidar la fira sumant més projectes i col·laboracions”, assegura Josep Lavado, membre de HumanVins. Així, Winepalace, la botiga de vins hereva de la Festival, i els veïns de la Bodega Mallorquí també s’han incorporat aquest any a la fira. Es mantenen el bar Salvatge i el Cargol Graciós com a responsables de la part gastronòmica, així com Casa Tobella. Igual que en la primera edició, la música posarà el fi de festa a la jornada.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *