L’Espai Poètic, en perill de tancament

Carrera contrarellotge la que estan protagonitzant els responsables de l’Espai POE(tic), un projecte cultural nascut el 2017 al número 42 de Secretari Coloma, ara Pau Alsina, per superar l’amenaça de tancament de l’Ajuntament: si no fan obres al local per adequar-se a la normativa no arribaran al segon aniversari que farien el mes d’agost. Per aquest motiu han engegat una campanya de micromecenatge a Verkami per tal d’aconseguir els 15.000 dels 20.000 euros que necessiten per fer les millores a l’espai, com ara instal·lar un limitador acústic, instal·lar una nova porta al primer pis o renovar la instal·lació elèctrica, entre d’altres treballs. L’associació està a l’espera d’una subvenció, recaptarà les quotes dels socis de 2010 i ha programat diferents activitats solidàries les properes setmanes. En aquest sentit, altres espais i entitats han respost a la crida de l’Espai Poètic i ofereixen els seus locals per acollir-ne les activitats, com ara l’Ateneu Llibertari, Sinestesia, Els Tresors de la Panera o Porta Roja, en el que s’ha anomenat la Poemaratón. “Seguirem obrint cada dia per assolir l’objectiu i mantindrem la nostra programació cultural perquè també és una manera d’aconseguir els fons necessaris”, explica Jordi Ra, president de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *