El nunOff incorpora per primer cop la màgia en l’edició més eclèctica del festival

Foto: Tristán Pérez-Martín

Compte enrere per l’onzena edició del nunOff, el festival que organitza nunArt cada juliol i que enguany incorpora la màgia a un cartell eclètic amb cinc estrenes, repartides cadascuna en diferents dies. Com marca la tradició, la pluridisciplinaritat és la característica que marca el segell del festival, que segueix aposant per artistes emergents “amb un futur prometedor”, com asseguren des de la direcció de nunArt.

Pel que fa al programa musical, el solsoní Eduard Gener presentarà el seu tercer disc en solitari. També amb la veu que acompanya Clara Peya en aquesta gira, la cantant Magalí Sare, presentarà el seu projecte personal acompanyada de 3 instruments de corda. El festival comptarà a més amb Bru Ferri, un jove talent barceloní que està presentant el seu àlbum debut. La banda Pësh, que en el seu moment va fer el seu primer concert també en el marc d’un nunOff (2015) i que enguany està girant el seu segon disc o l’estrena del projecte a duo d’Elena Tarrats i Marc Vilajuana, Lico y Pery, són els altres plats forts del cartell.

La proposta híbrida de música i teatre serà La Isla Flotante, de la companyia Teatro D’Açucar, amb la presència del ballarí Martí Güell, que serà l’últim ballarí a trepitjar l’escenari del nunOff 2019. En el camp de la dansa, el festival comptarà amb les estrenes de Laura Vilar, amb el seu projecte Voyager, de Nacho Cárcaba, de la companyia Bàron Rat, amb el seu solo [tiempo] i també de la jove artista Aina Paris. La Banda Street Groove estrenarà el seu espectacle Ritme al Carrer, la companyia Us Back in Town proposa una barreja de dansa i música electrònica, a més de l’actuació del duo de Marc Fernández & Matias Krüger. L’equip de nunArt ha preparat un espectacle inaugural creat especialment per a l’ocasió.

Una de les estrenes més esperades és la de la triologia de la companyia de teatre The Amateurs, que es podrà veure divendres 12, així com també l’estrena del jove artista barceloní Eloi Martín, que presenta un text d’autoria pròpia “que planteja les identitats com a fronteres i la no llibertat de formes per endinsar-se en la recerca del propi jo”. I seguint la iniciativa de l’any passat, comptaran amb la proposta guanyadora del cicle de teatre Al Forat, que ha estat l’obra La Frontera.

Formació per a artistes. nunArt Gràcia ha anunciat una nova edició de la formació anomenada El Cos Conscient, que tindrà lloc a l’espai de dansa de la Vila a partir de setembre i que defineixen com “una oportunitat per a artistes que vulguin explorar què vol dir ser i crear des d’un cos conscient”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *