Alberto ultima la seva renovació i complirà la desena temporada

El segon capità de l’Europa, Alberto González, va camí de complir la desena temporada defensant la samarreta escapulada, si res es torça en els pròxims dies. Després d’un temps de negociacions, el central i el club tenen previst acabar de tancar l’acord la setmana vinent i segellar de forma oficial la seva continuïtat. “La renovació pinta bé, tinc ganes de seguir”, assegura el central.

Després de la victòria al camp del Martinenc a principis del 2019, Alberto es va convertir en el cinquè jugador amb més partits disputats de la història del club superant la xifra dels 250 partits. En total suma 261 partits defensant la samarreta escapulada i té a l’horitzó el quart en aquesta classificació que és Pep Rovira, que en suma 309. Aquesta temporada, Alberto ha jugat un total de 27 partits de 40, tots ells de titular, ha disputat 2.419 minuts, i ha marcat 2 gols, ha donat una assistència, i ha vist 12 targetes grogues i una de vermella.

Incorporacions a dalt. L’Europa ha anunciat vuit renovacions i set fitxatges, i la d’Alberto es pot convertir en el novè jugador confirmat. En el capítol de renovacions, cal destacar que cinc d’elles són de migcampistes, peces claus aquesta temporada com Alfons Serra, que ha estat el futbolista amb més minuts jugats; Prats, que ha disputat 37 partits; Uri, complirà la cinquena temporada, Gabi i Josa. També han renovat el porter titular, Marc Priego, el ‘capi’ Cano, i Castell, que ha estat un fix al lateral. Cap davanter de l’anterior temporada ha signat per ara la renovació.

Pel que fa a les incorporacions, defensaran de nou l’escapulada el davanter Jordi Cano i els defenses Àlex Gutiérrez ‘Guti’ i Sergi Pastells. Pujaran del segon equip i del juvenil els davanters, Sergi Monsó i Joel Jorquera, i del Martinenc s’han incorporat un altre davanter, Kilian Vicente i un porter, Oriol Vives.

Comencen les obres al Nou Sardenya. Dilluns està previst que s’iniciï la primera reforma estructural gran en 25 anys a l’estadi de l’Europa. A més, el club ja ha comprat totes les bombetes necessàries per solucionar els problemes d’il·luminació, ja que s’ha acabat aquesta temporada amb més de la meitat de bombetes del camp foses.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *