Rumba al Park Güell: Sicus & Aires de Rumba

ICULT FOTOS SABOR A PERET

La programació d’estiu al Park Güell i als seus entorns inclou un cicle dedicat a la rumba, reivindicant la història dels gitanos de la ciutat que van trobar la seva manera d’expressar-se a través de la música. Després de l’estrena de La Nave Bruja, de Nou Barris, li toca el torn a Gràcia amb l’actuació aquest divendres de Sicus i Aires de Rumba. El proper 5 de juliol, i representant a Hostafrancs, hi actuarà Muchacho & Los Sobrinos, i tancarà el cicle el 12 de juliol Johnny Chipen. A Tempo de Rumba, del barri de Sant Antoni. Els concerts són gratuïts i tenen lloc al Jardins d’Àustria, al Park Güell (entrada pel carrer Olot).

Divendres 28 de juny als Jardins d’Àustria a les 22 h

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *