Crida d’Espai Poètic per recaptar 20.000 euros per no tancar

L’Espai Poètic intensifica aquests dies la seva agenda cultural amb actes a diferents espais i recaptar així finançament per salvar la seu del projecte, ara en perill de tancament per problemes amb la llicència (veure L’Independent 759). A 16 dies per acabar la campanya a Verkami, l’associació cultural nascuda al 2017 ha recollit 3.645 dels 20.000 fixats. Durant el cap de setmana han programat a l’espai de Pau Alsina 42 diferents actuacions, a més d’una marató dissabte 6 de juliol durant tot el dia. També s’ha programat una gala màgica dimecres 3 de juliol a les 21 h i un show de monòlegs benèfic dimecres 10 a les vuit del vespre. L’Ateneu Llibertari, un dels espais que s’ha sumat a la campanya de suport a l’Espai Poètic, acollirà dijous 11 de juliol una sessió de cinema amb Adolfo Quibus, director del Festival Internacional de Cinema Nunes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *