Un malentès atura les obres del Nou Patufet

L’anunci del Districte de precintar els dos locals que l’escola Nou Patufet té a Encarnació i que pretén adequar per tal de traslladar infantil a començament de curs ha creat polèmica els darrers dies. El centre, fundat el 2015 quan l’Escola Patufet va tancar per jubilació, ha presentat un recurs per tal d’alentir el procediment i tenir temps per complir el que demana el Districte. A causa d’un problema administratiu, els terminis per començar les obres al nou local no coincidien amb els de l’administració. Aquest malentès ha provocat que les obres no hagin començat malgrat que tenen el permís des del febrer. Tot i així, després de parlar amb el Districte el conflicte està en vies de resoldre’s i les obres començaran de manera imminent. Ara bé, el local no podrà ser utilitzat a l’inici del curs, com es volia, ja que les obres tenen prevista una durada d’entre 4 i 5 mesos. D’acord amb el director de l’escola, Francesc Granada, el trasllat està previst per a mitjans de curs.

El Nou Patufet es va fundar l’any 2015 quan l’Escola Patufet va tancar per jubilació. És una escola cooperativa d’una línia amb nens des d’infantil a ESO. UNICEF va reconèixer l’escola com un centre educatiu referent en Educació en Dret d’infància i Ciutadania Global i fa poc se’ls ha acreditat amb el segell Smart. L’escola té tres locals (Encarnació 22, Encarnació 23 i Bruniquer 25) i fa dos anys en va adquirir un quart. Aquest estava pensat per unificar els cursos d’infantil en un sol espai, però s’ha d’adequar.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *