El NunOff arrenca dilluns i ofereix enguany un cartell amb 17 espectacles

Amb l’objectiu d’impulsar i donar visibilitat a propostes artístiques emergents, així com dinamitzar les relacions entre artistes, professionals del sector i públic en una ambient de proximitat com el Claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, torna una nova edició del NunOff. Així, del 8 al 13 de juliol es podran veure un total de 17 espectacles de diverses disciplines artístiques relacionades amb l’escena. Com a novetat, enguany el festival ha inclòs la màgia dins la seva programació, en un espectacle d’humor que es podrà veure a la darrera jornada.

Seran, doncs, sis nits a l’aire lliure on es podran veure diferents espectacles de nova creació, i com en anteriors edicions, durant totes les nits hi ha una única entrada de públic entre les 20 h i les 21 h.

Dilluns 8 obrirà el festival que organitza NunArt des de fa deu edicions la peça El somriure de mils d’abraçades!, dirigida per Ona Mestres. També es podran veure Ritme al carrer, de La Banda Street Groove, i Vitamina D, a càrrec del músic Eduard Gener.

Dimarts també hi haurà espai per a la música amb l’actuació de Magalí Sare qui, acompanyada de Sebastià Gris i Laura Urteaga, presentarà un conjunt de cançons pròpies del seu primer disc Cançons d’amor i dimonis, i d’altres cançons de diferents parts del món. La tercera nit inclourà El día de la marmota, Hombre Bala unplugged i l’actuació de Pësh; la banda liderada pel músic Santi Carcasona presentarà el seu nou àlbum Too Many Universes But Mine. La quarta nit, la del dijous, té en cartell, entre d’altres, el solo de dansa de Nacho Cárcaba (Tiempo). L’espectacle La frontera, d’Asier Heredia Vaz, haurà donat el tret de sortida a la nit, que tancarà a les 21.50 h Lico y Pery, el duet de Marc Vilajuana i Elena Tarrats, els quals “estableixen un diàleg sonor entre una cultura i misticisme antics i la quotidianitat contemporània, sempre amb una vessant minimalista”, com defineixen al programa els responsables del festival.

Divendres 12, la ballarina, creadora i docent Laura Vilar presenta el seu espectacle Voyager. I després, The Amateurs, Partícules paralel·les, tres històries teixides amb un mateix fil temàtic: l’exploració de les relacions humanes al segle 21.

Dissabte 13 de juliol tanquen el duet de ballarins Marc Fernández i Matias Kuüger, la màgia amb humor d’Arnau Cazes (disciplina que s’estrena aquest any al festival), i la peça La Isla Flotante, a càrrec de Teatre de Açúcar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *