L’Europa pinta bé

per Albert Vilardaga

Aquesta setmana comentàvem les incorporacions i renovacions de l’Europa, i tots coincidíem amb una cosa: Pinta bé. Després en una temporada passen mil coses, però en tot cas sembla que els moviments que s’ha fet aquest estiu ajuden a fer que la gent estigui engrescada, i perquè no dir-ho, més identificada. S’han renovat els tres capitans (Cano, Alberto i Uri), a gent de la casa que s’han convertit en referents pel planter (Varona, Josa) i a part de la columna vertebral de la temporada anterior (Priego, Alfons Serra, Martínez).

Han arribat, o en aquest cas han tornat, Pastells o ‘Guti’, dos graciencs que tornen a la vila, i què voleu que us digui, a mi m’agrada que graciencs tinguin l’oportunitat de jugar a l’Europa. Altres retorns com el de David Jiménez que també haurem de veure si segones parts són bones, però que van deixar un bon record.

Com apunta l’Àngel Garreta, per primera vegada en anys hi ha més renovats (12) que baixes (9), i penso que és un bon senyal. Com a mínim aquest any no ens dedicarem les primeres jornades a fer memòria per recordar el nom de les noves incorporacions, els que segueixen i els nous ens els sentirem una mica més nostres perquè els coneixerem

A Vilajoana i als seus jugadors els hi queda menys d’un mes per tornar a la feina, és impossible saber com anirà, però és important generar il·lusió. Només fa uns dies que hem vist el que ha aconseguit el Prat, ens ho hem mirat des de la distància però amb un punt d’enveja. És parlar per parlar, però somiar no costa diners, per ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *