Màgia, música i dansa en l’última nit del NunOff

El festival organitzat per nunArt arriba al final aquest dissabte. Amb una única entrada de públic entre les 20 i els 21 h, el cartell de la cloenda del nunOff d’enguany arrenca amb l’espectacle ÍOR, de Marc Fernández & Matias Kuüger, “dos cossos en escena, que en trobar-se, exploren les fronteres de la seva pròpia identitat”. Després segueix amb el show de màgia i humor, dinamisme i moments impossibles de la mà d’Arnau Cazes, per acabar amb La Isla Flotante (Teatro de Açúcar, una companyia dedicada a les noves dramatúrgies), una invitació a una jornada musical per diferents paisatges sonors.

Dissabte 13 de juliol a l’Oratori de Sant Felip Neri (Sol, 8), a les 21 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *