Aida Rodríguez (MIRA): “Gràcia ens dóna centralitat”

El festival d’art digital MIRA ha trobat en el Lliure de Gràcia un aliat per seguir creixent. El teatre se suma així a la proposta com a nou espai i programarà dos espectacles audiovisuals inèdits el 6 de novembre. “La connexió amb la direcció del Lliure va ser molt fàcil perquè estan oberts a nous llenguatges”, explica la codirectora del MIRA Aida Rodríguez, qui assegura que l’expansió del festival més enllà de Fabra i Coats, on s’ha celebrat els darrers vuit anys, servirà per créixer i guanyar nou públic. “Sens dubte Gràcia ens donarà més centralitat, i a més és un territori cultural molt potent i sempre obert a noves experiències”, assegura Rodríguez. L’objectiu d’expandir-se a altres espais culturals de la ciutat és generar noves sinèrgies i tenir l’opció d’oferir diferents formats escènics, en una nova línia de continguts inaugurada aquest any però que pretén tenir continuïtat.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *