Mascarell assumirà a Gràcia la presidència del districte

Roda el món i torna al born: Ferran Mascarell, exregidor de districte (1999-2003) i expresident de districte (2003-2007) en aquell temps sota les sigles del PSC, tornarà a exercir el seu últim càrrec a Gràcia abans que iniciés una fulgurant carrera que el va dur a ser conseller de cultura i delegat del Govern a Madrid. L’aprovació del cartipàs de l’Ajuntament de Barcelona aquest dimarts ha comportat l’atorgament de la segona figura en rang institucional als districtes, la presidència, que de nou en aquest cas recaurà en l’oposició i en Junts x Cat, que d’alguna manera ja va acceptar la mateixa responsabilitat a l’inici del passat mandat. Malgrat que ha protagonitzat l’únic vot en contra dels grups, la marca sobiranista ha confiat en Mascarell un cop ERC ha triat la presidència de cinc altres districtes: Horta, Nou Barris, Ciutat Vella, Eixample i Sant Andreu. Mascarell ja assistirà aquest dimecres al seu primer acte local: el sopar del Taller d’Història.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *