Mascarell serà de nou president de districte

Gràcia no només reviurà en el nou mandat el retorn d’un exportaveu com Jordi Farriol (abans a ICV-EUiA i ara a BCN En Comú) sinó que també tornarà a tenir en el segon càrrec de màxima representació, la presidència del districte, qui ja ho havia estat entre 2003 i 2007, Ferran Mascarell. Qui també va ser regidor de GRàcia entre 1999 i 2003, sempre sota les sigles del PSC, i que després va anar assumint responsabilitats com a conseller de Cultura o delegat del Govern, torna a Gràcia com a dirigent de Junts x Cat, un cop aquest dimarts l’equip de govern i l’oposició han tancat el cartipàs justament amb l’únic vot en contra de la marca sobiranista. . Mascarell haurà de ser ratifi cat en l’opció de la presidència el pròxim dimecres en el ple del districte, però fonts de JuntsxCat ja han donat per assegurada la seva elecció aquesta setmana.

El decantament cap a Junts x Cat de la presidència del districte, que en certa manera ja va obtenir en el passat mandat abans que Gerard Ardanuy passés a Demòcrates, s’ha produït quan ERC ha triat continuar mantenint la presidència de l’Eixample i Junts x Cat tenia aquesta i Gràcia com a úniques ofertes. Els republicans, que el passat 26 de maig es van quedar només a 40 vots de guanyar a Gràcia, han acabat assumint la presidència de cinc districtes: Horta, Nou Barris, Ciutat Vella, Eixample i Sant Andreu.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *