Un trident veïnal hereu de ‘la senyora del KGB’

La casualitat ha volgut que la setmana que es confirma el retorn de Ferran Mascarell com a president del districte hagi esclatat de nou el conflicte del KGB, ara Canela. Va ser en mandat de Mascarell com a regidor quan es va fer famosa als plens la senyora del KGB, que intervenia a cada sessió per explicar els problemes que derivaven de la sala i que es va acomiadar un dia dient que se n’anava a viure a una altra banda.

L’assemblea veïnal actual té aparentment més força que la senyora del KGB i està encapçalada per l’expresident de Lluïsos, Oriol Hosta; l’historiador expert en extrema dreta, Xavier Casals, i el futur conseller de districte per ERC, Miquel Colomé, tots tres veïns dels carrers més afectats pel local d’Alegre de Dalt 55.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *