Soriano i Alarcón convocades amb la selecció sub16

Les dues jugadores gracienques formen part de la preselecció de 16 jugadores convocades per preparar l’Europeu que es disputarà del 22 al 30 d’agost a Skopje (Macedònia). Les dues jugadores, amb la resta de l’equip estan convocades a partir del 27 de juliol a Azuqueca (Castella la Manxa) on començaran els entrenaments, disputaran dos tornejos de preparació durant la primera quinzena d’agost i quedarà definida la selecció final de 12 jugadores.

En bàsquet masculí, el cos tècnic del Cadet B del Barça de bàsquet de la temporada 19/20 té dos membres graciencs, d’una banda el primer entrenador, Ferran Anguera, sortit del Safa Claror, que comença la tercera temporada a la disciplina blaugrana, i el delegat, Lluís Albert Arauzo, del planter del Vedruna i amb experiència recent a les banquetes dels Lluïsos, que s’estrena com a culé. Tots dos, amb l’ajuda del segon entrenador, Victor Sada, han superat les fases d’accés a la categoria Cadet Preferent després de ser el millor segon classificat en derrotar el CEB Girona i el CN Sabadell, i caure contra el CE Sant Nicolau.

, , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *