L’Europa debutarà al camp del Vilafranca

Aquesta setmana s’ha sortejat el calendari de la propera temporada del grup cinquè de la Tercera Divisió, i el sorteig ha volgut que l’Europa debuti la temporada vinent al camp del Vilafranca, el diumenge 1 de setembre, en plena Festa Major a la capital de l’Alt Penedès. El primer partit al Nou Sardenya serà la setmana següent amb la visita del Terrassa.

Els escapulats tindran un tram final de primera volta, i per tant també de temporada, d’allò més exigent, amb els duels contra L’Hospitalet, a priori un dels cocos de la competició, els derbis contra el Sant Andreu, i els partits contra l’Andorra, que malgrat ser un recent ascendit, compta amb una forta inversió sota la presidència del blaugrana, Gerard Piqué.
El primer dels derbis serà el matí de la nit de Reis, el 5 de gener, i com és habitual en les últimes temporades, el de la primera volta es jugarà al Nou Sardenya, i l’Europa intentarà fer als seus aficionats els millor regal possible, una victòria i que de pas serveixi per trencar la ratxa d’empats en els derbis. El partit de la segona volta, al Narcís Sala, serà el 10 de maig, en la penúltima jornada de lliga i el més calent pot estar a l’aigüera.

El Femení B guanya el París World Games
Els PWG acullen 5 disciplines esportives, 80 països i 10.000 esportistes. L’Europa s’ha imposat en la categoria de futbol femení després de guanyar a l’Alexandria Soccer Association (3-0), US Creteil (0-2), Etoile Bobigny (0-1) Rush USA VA (2-1), Socal Select (1-0), i a la final al Women’s Soccer School (0-1).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *