Nova retirada d’amiant amb queixes per una escola propera

La coberta d’amiant d’un taller de planxa i pintura a Torrent d’en Vidalet 8 ha centrat les crítiques aquesta setmana de la plataforma Afectats Abaceria, sobretot per la proximitat a la llar d’infants La Quitxalla de Gràcia, a Ramon y Cajal, tocant per dins, en la mateixa illa de cases. Els operaris, que han fet una part dels treballs sense protecció, han fet una anàlisi negativa de restes d’amiant al pati de l’escola.

1 thought on “Nova retirada d’amiant amb queixes per una escola propera

  1. Hola, solo aclarar la noticia que los operarios que quitaron el amianto estaban perfectamente protegidos y tenían los permisos y todo en regla. Mi hija va a la guardería y estuvimos todos al tanto de la situación durante el día, gracias a la dueña de la guardería.
    Los operarios de la foto que estáis poniendo fueron después del amianto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *