Spontus i Manu Sabaté, la riquesa de la diferència

Amb un llarg recorregut per festivals, entre ells el Tradicionàrius, la proposta d’Spontus i Manu Sabaté que va començar a caminar fa cinc anys, es podrà veure per primer cop a l’escenari de la Plaça del Folk el proper diumenge 18 d’agost. Una col·laboració sense precedents que va sorgir de “la casualitat”, com explica Manu Sabaté, “però que va resultar molt fàcil”, malgrat venir de diferents pràctiques de música de ball (música bretona, afro-cubana i funk gràcies a Hugo Pottin i catalana gràcies a Sabaté), perquè tots parlen el mateix llenguatge. “Tots venim de la música tradicional i amb ganes de transgredir però amb tots els respectes cap a la tradició”, afegeix el músic. Amb un missatge clar de “llibertat”, els músics pujaran a l’escenari de la plaça del Sol “amb molta il·lusió i ganes de tocar davant un públic massiu”.

El concert ve precedit de la nit d’emprenedoria del districte, que inclou les actuacions d’Anairam, guanyadors del l’edició d’enguany del concurs Desconnecta, i de Blue Joy, el grup de ”rockmetunkskeggae” nascut a la Vila l’any 2016 i guanyadors del darrer Districte Musical Jove; enguany han publicat el seu primer disc anomenat Pu*o Arte. La nit acabarà amb el punxa discos Dr. Batonga, l’alter ego com a selector musical de Jordi Urpí, a qui agrada definir-se com un entusiasta cronista musical.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *