Maspons – Masforn

El pa és un aliment bàsic de la cuina mediterrània, però de la seva elaboració no se’n té tant coneixement. Per aquest motiu la gent de Maspons ha decidit transformar el seu carrer en un viatge pel procés de fer pa. Hi haurà un molí gegant amb quatre pales a l’entrada del recorregut, ja que és el primer lloc per on passa el blat. Un cop dins, la meitat del sostre serà un camp de blat del qual hi pengen unes roselles, que de nit també faran de làmpades. A un costat, enganxat a la paret, hi haurà un forn de pedra que ens recorda als més tradicionals, fet de tetrabrics, i al bell mig del carrer, un espantaocells. L’altra part del sostre el formarà el pa que ja està fet: pa de Viena, baguets, coques, etc. Tot llest per ser venut en un forn de pa… Casualment, n’hi ha un just a la cantonada del carrer.

  • Activitat recomanada. Nit de tributs: Sin Soda i Hammer to Fall. Dissabte 17 a les 23.00 h.
, , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *